Allsvenskmeriterad back klar för Hudiksvall

Hudiksvall har gjort klart med en ny back som senast kommer från allsvenska Södertälje. Lucas Bylin som spelade 11 matcher i Allsvenskan med Södertälje. Annars så spenderades mesta delen utav säsongen i  Södertäljes och Leksands J20 lag.

Hudiksvall skriver följande på hemsidan om värvningen:

”- Lucas är en utvecklingsbar back som kompletterar vår backsida bra där vi har en intressant blandning av yngre och lovande och äldre med erfarenhet. Han är en spelskicklig offensiv back som jag tror kommer göra mycket nytta hos oss, säger Pär Langer, sportchef HHC.

Föregående säsong noterades Lucas för 11 matcher i HockeyAllsvenskan för Södertälje SK men större delen av matcherna gjorde Lucas i J20 SuperElit för Leksand och Södertälje.

– Alltid svårt att beskriva sig själv men jag tror andra skulle beskriva mig som en offensiv back som gärna följer med upp i anfallen. Jag har haft flera bra snack med både ”Lillis” och Langer så jag ser framemot att komma till HHC och Hudiksvall, säger Lucas Byhlin, ny back i HHC.”

Samtidigt som denna värvning så meddelar de även att 3 spelare lämnar klubben. Det rör sig om Mats Hjort, Oscar Bergkvist (som lämnar för Huddinge) och Filip Lander

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!