Assisterande kaptenen förlänger -”Var aldrig aktuellt att byta klubb”

Centern och assisterande lagkaptenen Jakob Forslund har förlängt sitt kontrakt med Surahammar. En viktig pjäs i Surahammars lagbygge där de ska försöka undvika negativt kval nästa säsong.

Under den gångna säsongen noterades Forslund för 17 poäng på 39 matcher i Hockeyettan, och 14 poäng på 10 matcher i kvalserien till Hockeyettan.

Förutom den viktiga rollen på isen kommer nu Jakob även hjälpa föreningen med vissa administrativa sysslor samt arbeta utåt mot sponsorer som en del av marknadsgruppen.

– Det var aldrig aktuellt att byta klubb. Jag trivs väldigt bra i Sura, vi har ett riktigt härligt gäng och jag tror att vi kan få till något riktigt bra om vi får behålla stommen från årets säsong och utveckla den gruppen vidare in i nästa. När jag sen också har ett personligt intresse för kundmöten och sälj så kändes det naturligt att bredda mitt engagemang och även hjälpa till där, säger Jakob Forslund till Surahammars hemsida.

För att följa Surahammars och alla andra klubbars lagbyggen i Hockeyettan inför 19/20 så kan ni klicka på denna länken, eller gå in på Silly season 19/20 uppe i vår meny.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!