Återvänder till Vimmerby på try out -”Aldrig varit såhär motiverad tidigare”

Förre Vimmerbyspelaren Simon Dahl har fått en try out med klubben. Den 27-årige forwarden som är fostrad i Tingsryd spelade i Vimmerby mellan 12/13 – 15/16 innan han lämnade för Division 3-laget Virserum där han spelat de två senaste säsongerna.

Sist Dahl spelade i Hockeyettan 15/16 noterades han för 21 poäng på 36 matcher.

– Jag har aldrig varit så här motiverad tidigare. Jag ska visa att jag är värd en tröja och bidra till lagets framgång. Jag har fått mycket hjälp av Per Ekbjörn (ny i Vimmerby Hockeys fysiska team) med kost och träning, och tappat över tio kilo. Så lite har jag inte vägt sedan jag var junior, säger Simon Dahl till Vimmerbys hemsida.

Vimmerbys Klubb&Sportchef Daniel Stolt säger:
– Simon Dahl har kapacitet att vara en producerande spelare i Hockeyettan. Nu har han satsat hårt på att förbättra sin fysiska status och vi vill ge honom chansen att spela till sig ett permanent kontrakt.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!