Boden stjäl poängspelaren från rivalerna Piteå

I dagarna gick Boden ut med att klubben kommer att presentera deras första nyförvärv inför nästa säsong under hemmamatchen mot Tranås i helgen. Inlägget hade även en ”blurrad” spelare med namn, där namnet kanske syntes lite för väl. Spelaren som Boden värvat är forwarden Marcus Sandström, som bekräftat övergången för Piteå-Tidningen.

Sandström väljer nu att flytta hem till Boden igen efter ett antal år i andra klubbar, däribland både Kalix och Piteå. I både Piteå och Kalix har ”Sasse” varit viktig både som poängspelare och som ledare då han varit assisterande lagkapten i båda klubbarna. Totalt har han gjort 213 poäng på 293 matcher i Hockeyettan.

-”Den här säsongen borde ha klarat att ta oss till kvalserien, men jag tycker tyvärr att den där riktiga satsningen och uttalande målet att sikta på Allsvenskan inte riktigt funnits där från Piteås sida”, säger Sandström till Piteå-Tidningen.

I Boden kommer Sandström nu återförenas med sina förra lagkamrater i Piteå – Oskar Sehlstedt, Sebastian Harila, Fredrik Bergdahl, Viktor Sandberg och Petter Sundkvist.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!