Boden tog vara på vilan – Segrade i Huddinge

Det har varit mycket snack om att tre veckors vila för vinnarna av Allettorna mest bara är negativt. Det märktes inte i Boden under den första playoff-matchen mot Huddinge. Snarare tvärtom. Det blev en jämn och tuff match med bra tempo från båda lagen där alla spelare kämpade ordentligt.

Boden tog ledningen med 0-1 i powerplay i första perioden, men Huddinge kunde kvittera i andra efter att laget tagit en timeout. Det kom chanser åt båda hållen under hela matchen men Boden hade en tendens att skjuta en del skott utanför medans Huddinge lyckades få fram ganska heta lägen. I tredje perioden lyckades Boden ta ledningen igen, återigen i powerplay och i slutet av perioden kunde de även avgöra genom att sätta 1-3 i öppen kasse efter att Huddinge slarvat.

Skotten har skrivits till 18-27, men är ytterst tveksam till den räkningen då jag nästan törs lova att det saknas skott på båda målvakterna här. Annars blev det just en het match målvakterna emellan där Huddinges Daniel Fahlström hade en räddningsprocent på 92,31% och Bodens Oskar Sehlstedt hade 94,44%. Målen gjordes av Huddinges Joakim Hällerström och i Boden var det Tommy Wargh, Sebastian Huczkowski och Christian Nyman som gjorde målen.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!