Bodenbacken hade allsvenskt intresse – väljer Visby/Roma

Visby/Roma har värvat en ung tvåvägsback som tar steget ifrån kvalserielaget Boden ner till Gotland och Östra serien. Det rör sig om Lucas Hedlund som fått sin hockeyfostran i Brynäs, men har även spelat i Södertälje i Allsvenskan. Visby skriver följande om värvningen på sin hemsida:

Visby Roma har gjort klart med stabila backen Lucas Hedlund inför den kommande säsongen. Lucas har Brynäs som moderklubb och spenderade sina ungdomsår så väl som juniortiden i den anrika Gävleklubben. De två senaste säsongerna har Lucas spelat för Boden Hockey och där han var en viktig kugge i lagets framgångar den gångna säsongen.

Lucas är en stabil tvåvägsback, med bra speluppfattning som också är väldigt placeringssäker. Lucas kommer stärka backsidan ordentligt den kommande säsongen och vi ser också en ytterligare uppsida i hans offensiva spel. Lucas förde diskussioner med två klubbar i Hockeyallsvenskan fram till slutet av förra veckan. När det slutligen stod klart att Lucas inte erbjöds något kontrakt i Hockeyallsvenskan så valde Lucas Visby Roma bland intressenterna i Hockeyettan vilket vi är väldigt glada över.”Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!