Borta hela förra säsongen – nu förlänger han med KIK

Kristianstads assisterande lagkapten Roger Ohlsson har förlängt sitt kontrakt. Forwarden, som har meriter från allsvenskt spel med Malmö Redhawks, är därmed klar för sin fjärde raka säsong i sin moderklubb.

Ohlsson spelade endast två matcher förra säsongen. Först var han avstängd efter en tackling och sedan drabbades han av en så pass allvarlig hjärnskakning så den höll honom borta resten av säsongen.

– Jag är väldigt glad att få stanna en säsong till i min moderklubb trots att jag var skadad hela förra säsongen. Att blev KIK en säsong till var ganska givet för min del. Jag har en stor revanschlust inom mig och vill hålla mig skadefri kommande säsong. Laget som Gath/Falk har fått ihop än så länge ser spännande ut och jag tror att vi kommer bli ett lag som vinner många matcher även nästa säsong, säger Roger Ohlsson till Kristianstads hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!