Conny Strömberg återvänder till Västra serien -”Laget är bättre än vad tabellen visat”

 

Han har ryktats vara klar för Surahammar, och nu har klubben bekräftat uppgifterna. Mångmeriterade Conny Strömberg spelar i Suradressen kommande säsong.

43-åringen, som fyller 44 under säsongen, behöver förmodligen ingen närmare presentation vid det här laget. Han har spelat 400 matcher i Allsvenskan, 72 matcher i SHL och flertalet säsonger i utlandet. De senaste säsongerna har han dock spenderat i Hockeyettan där han nu representerat nio olika klubbar.

Förra säsongen startade han i Arboga (14 poäng på 11 matcher), för att sedan flytta hem till Örnsköldsvik (26 poäng på 14 matcher) för att sedan avsluta den i Hudiksvall (21 poäng på 21 matcher).

– Det känns kul att få ge ishockeyn ett år till och då i Surahammars tröja. Jag spelade mot laget förra året när jag var i Arboga och jag tycker väl att laget är bättre än vad tabellen visat på senare år. Jag hoppas det blir bra och att jag kan komma in bra i laget och bidra så att vi åtminstone hamnar någonstans i mitten av tabellen. När jag dessutom har min dotter i Arboga så passar det perfekt att göra en säsong i Surahammar, säger Conny Strömberg till Surahammars hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!