Dags att Hylla!

Man glömmer så lätt att uppmärksamma personer som gör något extra. Ibland är man helt enkelt för negativt känslosam och fokuserar på att lyfta fram det dåliga. Tänkte göra tvärt om denna gång.

Som bekant så har Troja inte haft någon organiserad supporterklubb som skapar stämning i arenan under match. Visst har det tillkommit ett försök ibland engagerade killar att låta på läktaren men de är för ensamma och få för att göra skillnad. Samtidigt måste vi tacka för att någon försöker i alla fall.

Därför vill jag nu hylla Arto Lassila – ordförande i Troja/ljungby – för att han för andra gången denna säsong försöker dra igång publiken. Arto har gått ut med uppmaning att hjälpa honom med klackverksamheten nu kommande hemmamatch mot Strömsbro.

Ett fantastiskt initiativ som Arto ska ha all credd för.

Det finns inte många ordföranden där ute som skulle dra på sig en matchtröja och ställa sig i en klack. Något som Arto faktiskt gör igen. Förhoppningsvis kommer hans gest vara den språngbräda som Troja och publiken behöver för att få fart på supporterkulturen i Ljungby igen.

Kör hårt, Arto!

 

// Mr Troy

Följ Mr Troy på Twitter: @mrtroy15Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!