Dalen spikar målvaktssidan

HC Dalen har gjort klart med vilka som ska bilda målvaktsduo till nästa säsong. Alexander Sundstrand har valt att förlänga sitt kontrakt, men vid hans sida kommer nu Oscar Malm finnas som värvas från Nyköping. Detta innebär att David Elmgren lämnar laget.

Allsvenskmeriterade Malm kom till Nyköping från Kallinge/Ronneby och spelade totalt 19 matcher för klubben där han spelade ihop en räddningsprocent på 89.8% på 17 seriematcher och 87.3% på två playoff-matcher. Sundstrand spelade under säsongen 13 matcher (88.8%).

– Först och främst är det två bra målvakter som har mycket ishockey kvar i sig. Alexander har vid flertalet tillfällen under säsongen visat vilken bra målvakt han är och tagit flera steg i sin utveckling så det är roligt att han väljer att stanna kvar hos oss även kommande säsong. Oscar har jag haft ögonen på ett tag speciellt under hans tid i Kallinge/Ronneby. Det är en bra och jämn målvakt som håller en hög nivå och visat detta under en längre tid. Nu är målvaktsfrågan löst och jag känner mig lugn och trygg med denna lösning, säger Dalens tränare och sportchef Per Gustafsson i ett pressmeddelande.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!