DIV1HOCKEY ÄR TILLBAKA!

Ja, ni läste rätt! Jag har länge fått önskemål om att sidan ska göra comeback och nu lyssnar jag på er. Div1hockey är tillbaka! Det är verkligen helt fantastiskt att trots att sidan varit nedlagd så har Div1hockey fortfarande drygt 7000 följare på Twitter och snart 2000 följare på Facebook. Vi hoppas kunna bidra – precis som förra gången, med mängder av silly season-nyheter, intervjuer, reportage, krönikor, matchfakta och så mycket mer! Observera att Div1hockey nu har .com istället för .se i webbadressen.

Med det sagt så har jag de senaste två veckorna lagt väldigt många timmar på att leta upp rätt webbhotell, köpa en ny domän, bygga upp en ny hemsida, jagat skribenter och fått äran att få in ett gäng härliga människor som är både nya på sidan och skribenter som gör comeback, jagat fotografer (vi söker fortfarande många fler!) och mycket mer.

Skribenterna är Daniel som kommer hålla koll på Östra serien, Andreas som är ett Allt-i-allo på sidan, Magnus som kommer hålla koll på Enköping, Tony med stenkoll på Grums och Mr Troy som kommer bidra med inlägg om Troja/Ljungby. Sen är det jag själv,  som ni vet är lite överallt på samma gång.

Förra gången Div1hockey var igång fick vi motstå mycket skit och onödiga kommentarer. Ibland rent hat. Jag hoppas innerligt att vi tillsammans kan hjälpa till att bidra till ett så mycket bättre samhälle och ge varandra massor av kärlek och positivitet den här gången istället!

Avslutningsvis vill jag tacka er alla, både gamla läsare som kommer tillbaka och ni nya som hittat hit, för att ni stöttar vår sida. Vi vill även tacka alla klubbar som redan hört av sig och vill samarbeta. Vi uppskattar all den här fantastiska responsen otroligt mycket!

/Mikaela, Daniel, Andreas, Magnus, Tony och Mr Troy.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!