Div1hockey tippar dagens matcher (19/10) – i samarbete med Coolbet

Nedan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

 

Hammarby IF – Segeltorps IF
Tips: 2
Kommentar: Segeltorp jagar allettaplats och är bara en poäng nedanför sträcket och slog Enköping senast. Hammarby ligger aningen längre ned och har just nu ingenting med allettastriden att göra.

Visby/Roma HK – Trångsunds IF
Tips: 1
Kommentar: Visby/Roma är ett lag man inte blir riktigt klok på den här säsongen. De blandar resultaten något enormt. Men en seger mot Trånkan på hemmaplan på en fredagkväll, det ska man ändå ta.

 

 

Forshaga IF – Skövde IK
Tips: 2 (X)
Kommentar: Kan sluta hur som helst. Inget av lagen är i någon monsterform, men Skövde knep poäng mot topplaget Tranås för två omgångar sedan. Forshaga vann senaste matchen mot Surahammar med 2-0.

 

 

Helsingborgs HC – Tyringe SoSS
Tips: 2 (X)
Kommentar: Den här är också lurig att plocka fram en vinnare ifrån. Helsingborg har haft det tufft, men vann senast lite överraskande mot Dalen med 5-3. Tyringe går väl inte riktigt på räls heller, och vann även dom förra matchen men mot Mörrum med 4-1. Kan bli en riktigt jämn och tuff match, men vi anser att Tyringe är aningen bättre just nu.

Vimmerby HC – Nybro IF
2 (X)
Tips: Nybros form går inte ignorerar. Vimmerby är visserligen också i en bra form, men med Nybros överkörning av Dalen med 8-3 i senaste omgången i färskt minne så har Nybban ett fantastiskt odds på sig.

HC Dalen – Kristianstad IK
Tips: 2
Kommentar: Ja vad ska man säga? Dalens fina form från inledningen av serien verkar som bortblåst och laget har nu förlorat mot både Helsingborg och nu senast mot Nybro med hela 8-3(!). Idag möter man serieledande Kristianstad. Kristianstad är favoriter, men man ska inte glömma att lag som åker på en sådan förlust som Dalen gjorde senast har en tendens att studsa rätt igen i matchen efter.

 

 

Ovan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!