Div1hockey tippar dagens matcher (20/10) – i samarbete med Coolbet

Nedan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

 

Örnsköldsviks HF – Piteå HC
Tips: 2
Kommentar: Piteå är svårstoppade och har ännu ingen förlust. Förlorar de idag? Vi tror inte det. Örnsköldsvik behöver stäppa upp ett par snäpp för att knipa poäng mot Piteå.

Östersunds IK – Bodens HF
Tips: 2 (X)
Kommentar: Lurigt. Östersund har inte levt upp till förväntningarna ännu och Boden både ger och tar, precis som Östersund. Just nu känns lagen ganska jämna varandra och det är därför svårt att förutse en vinnare. Boden har sin målvakt Sehlstedt på skadelistan och utan att veta till 100% så tror jag att det är Carl-David Almqvist som får chansen i målet idag. C-D har varit utlånad under säsongen till Asplöven och gjort det riktigt bra, så detta behöver långt ifrån vara en nackdel. Östersund har dessutom ett par tunga namn borta i bland annat Skiöld och har dessutom också sin förstekeeper Juel borta. Mja, eftersom Boden har aningen bättre form med tre raka segrar i ryggen så testar vi Boden.

Tegs SK – Asplöven HC
Tips: 1 (X)
Kommentar: Svårt! Teg vann mot Boden borta för två omgångar sedan och föll med uddamålet mot Örnsköldsvik senast. Asplöven knep poäng mot Kiruna IF för två omgångar sedan men föll mot Boden senast men gjorde en bra insats. Svårt att ta ut en ren vinnare här, men Tegs hemmaplansfördel väger tungt. Vi blir dock inte förvånade om Asplöven vinner, speciellt inte om målvakten Vanha kan göra en liknande insats som förra matchen. Hjärnan säger Teg, men magkänslan säger Asplöven.

Vännäs HC – Kiruna IF
Tips: 1 (X)
Kommentar: Vanligtvis hade vi satt en 1a utan att tänka någon längre stund, men med tanke på att Vännäs dels har sin succémålvakt Evertsson skadad och dels förlorade mot Lejon med 3-1 senast, medans Kiruna var nära att knipa poäng mot serieledarna Kalix senast så tror vi inte det blir så enkelt idag. Vännäs har dock haft en fantastisk form innan förra matchen och de kan ju mycket väl studsa tillbaka dit direkt idag.

 

 

Kumla HC – Lindlövens IF
Tips: 2
Kommentar: Kumla kunde förvisso skaka topplaget Borlänge senast, och Lindlöven har väl inte riktigt levt upp till förväntningarna ännu. Det är dock svårt att se förbi Kumlas statistik med 8 raka förluster och därför blir det relativt enkelt att sätta en 2a på Lindlöven idag.

Surahammars HC – Mariestad BoIS
Tips: 2
Kommentar: Här ska det inte vara så mycket snack om saken. Tabelljumbon Surahammar har på sina 9 inledande matcher spelat till sig 1 poäng. Idag möter man topplaget Mariestad på 18 poäng och som ligger på en tredjeplats. Det lär bli tufft att knipa poäng i den här matchen för Surahammar.

 

 

IF Troja/Ljungby – Kallinge/Ronneby IF
Tips: 1
Kommentar: Troja/Ljungby har visat upp en fin form på slutet och hade 5 raka segrar innan laget föll mot Vimmerby senast. I den fina formen har man bland annat slagit Kristianstad med 2-6, Helsingborg med 8-0, Hanhals med 2-7 och Tyringe med 7-3. Offensivt är de farliga, inget snack om saken. Kallinge/Ronneby har fått många att rynka pannan hittills och har inte alls kommit upp i förväntad nivå. Nu vann laget senast mot Kalmar och kanske var det var laget behövde för att verkligen komma upp på rälsen igen. Trojas form och statistik går dock inte att blunda för och är favoriter här.

 

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!