Div1hockey tippar dagens matcher (29/9)

Asplöven HC – Örnsköldsviks HF
Tips: 1 (X)
Kommentar: Asplöven spås få en tung säsong, men i förra omgången vann borta mot seriefavoriterna Östersund med 2-3. De föll visserligen mot just Örnsköldsvik i omgången innan, men vi kan ändå inte låta bli att vara mer nyfikna på Asplöven idag. Motståndare som spelat mot Ö-vik har inte varit imponerade och kan Asplöven spinna vidare på matchen senast så kan de nog ändå ha en hyfsad chans i eftermiddag.

Vännäs HC – Kiruna AIF
Tips: 2
Kommentar: Kiruna AIF bara kör och placerar sig på en fantastisk andraplats i tabellen just nu. Vännäs hittar vi på femteplats men ska inte räknas bort då laget egentligen tippas komma högre upp än KAIF i tabellen. MEN, det vore tjänstefel att gå emot Kirunas inledning och form här känner vi.

Tegs SK – Kalix HC
Tips: 2
Kommentar: Serieledarna Kalix ska inte ha några större beskymmer mot jumbon Teg. Vi ska dock inte glömma att Teg sägs vara bättre den här säsongen än ifjol och att de ska vara bättre än vad tabellen visar.

Enköpings SK – Väsby IK
Tips: 1
Kommentar: Tabelltvåan Enköping gästas av tabellfemman Väsby. Detta kan bli en väldigt tuff match, men kan även sluta med ett par måls marginal. Hursom, så tror vi att Enköping är det starkaste laget lagen emellan idag.

Surahammars IF – IFK Arboga
Tips: 2
Kommentar: Då må vara derby, men vi tror inte det blir så mycket snack om saken här. Surahammar står fortfarande på 0 poäng efter 4 omgångar och Arboga med Kovalonok, Strömberg mfl har spelat till sig fem poäng och en sjundeplats. Vi tror på Arboga.

IF Troja/Ljungby – Tyringe SoSS
Tips: 1
Kommentar: Ja. Troja har väl knappast imponerat här i inledningen, men mot Tyringe har de ett ypperligt tillfälle att hitta rätt igen. Fortsätter laget som innan kan det bli tuffare än tänkt, men är laget grymt sugna på att spela hockey så kan det lika gärna bli åka av. Troja ska bara ha tre poäng här, något annat ska inte finnas på kartan.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!