Div1hockey tippar dagens matcher i Hockeyettan (7/12)

Kalix HC – Bodens HF
Tips: 2 (X)
Två allettaklara lag som egentligen ”bara” har tabellplaceringarna kvar att spela om. Kalix har två raka förluster mot  Östersund medans Boden kommer med två raka segrar. Kalix är ett starkt hemmalag medans Boden är ett sådär bortalag. I Boden debuterar idag meriterade Per Ledin, kanske kan han ge Boden och de andra spelarna i truppen det där lilla extra? Lyckas han med det så lär Bodenspelarna vara riktigt taggade.

Tegs SK – Vännäs HC
Tips: 2 (X)
Teg med fem raka förluster möter ett Vännäs som nu har tre förluster på de fem senaste matcherna. Bland dessa segrar finns dock mot starka Piteå och det är en stark och imponerande seger. Teg var dock nära att knipa poäng mot just Piteå i förra omgången (3-4). Teg är luriga och kan mycket väl knipa poäng idag, men Vännäs är det starkare laget.

Visby/Roma HK – Vallentuna BK
Tips: 1
Intressant match mellan ett formstarkt Visby/Roma och ett Vallentuna som ryckt upp sig rejält på slutet. Vallentuna har dock inte varit ett jättestarkt bortalag och Visby borta är en svår match. Kommer Mikael Adamsson göra mål igen?

Tyringe SoSS – Helsingborgs HC
Tips: X
Två lag där det lyser rött i formkurvan. Tyringe är uppe i 7 raka förluster, varav den senaste med hela 9-1. Helsingborg har 5 raka förluster. Det är extremt svårt att ta fram en vinnare från den här matchen då den kan sluta precis hur som helst. Vi tror att det blir en jämn och tuff batalj och sätter därför ett X.

HC Dalen – Nybro Vikings IF
Tips: 2 (X)
Kvällens förmodligen absolut hetaste match mellan dessa två allettajagande lag som båda måste vinna. Dalen hade problem senast mot Helsingborg (6-5) och Nybro kommer med två raka segrar mot Halmstad och Kallinge/Ronneby. Dalen är ett extremt starkt hemmalag, men Nybro är inget dåligt bortalag heller. Dalen är spelbolagens favoriter, men vi tror lite lite mer på Nybro.

 

Ovan ser ni dagens odds och de är som vanligt hämtade från Coolbet.com där du hittar ett stort utbud av odds på både Hockeyettan och andra svenska ligor. Ni vet väl om att ni får en grym välkomstbonus när börjar spela hos Coolbet? De dubblar din insättning upp till 1000 kr och du får dessutom ett gratisspel i veckan året ut.

Klicka här för att läsa mer om din välkomstbonus.

Klicka här för att komma direkt till sidan med alla odds.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!