Ett nyförvärv och två förlängningar

Kumla har förlängt med de två backarna Hampus Moberg och Victor Sandin. Moberg spelade 33 matcher med Kumla ifjol och Sandin spelade 34 matcher.

”Ettans bästa frisyr har bestämt sig för att spela med tjurarna ett år till! Victor Sandin är dock mer än bara en frisyr, han brinner för överkroppsträning å hans storsta styrka är line ups utan hjälm. Victor är en urkumling som går in på sin fjärde a-lagssäsong å vi är såklart väldigt glada över hans beslut att fortsätta va en del av flocken.” skriver Kumla på sin Instagram om förlängningen av Sandin.

Om Moberg skriver klubben följande:
”Det har under kvällen blivit klart att kumlapågen Hampus Moberg också förlänger sitt kontrakt. Hampus som fyller år idag önska sig inget annat än lite tid i rampljuset på blackbulls fantastiska instakonto, å de är klart han ska få de! Grattis till Hampus och grattis till oss, ytterligare en rutinerad backpjäs till firma Björk-Planebys lagbygge, alla nöjda!”

Förutom dessa två förlängningar har Kumla även gjort klart med ett nyförvärv. Det är forwarden Joakim Nilsson från Oskarshamns J20. Förra säsongen gjorde han 21 poäng på 23 matcher i Elit och spelade även 9 matcher i Hockeyettan med Lindlöven.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!