Får try out i moderklubben efter året i USA -”Tappade hockeysuget”

 

Borås har skrivit ett try out-kontrakt med egna produkten Simon Westlund, som närmast kommer från spel i USA. 21-åringen flyttade från Borås till Jönköping inför 14/15 för spel i HV71´s juniorer. Inför förra säsongen flyttade Simon till USA för spel i Fairbanks Ice Dogs i NAHL där han spelade fem matcher.

– Det var en häftig upplevelse i USA. Men just där och då tappade jag hockeysuget helt och hållet. Tillslut tog jag mina väskor och åkte hem. Sen dess har jag inte spelat något. Nu känner jag att jag har laddat batterierna och jag är hungrigare än någonsin att slåss om en tröja i Borås, säger Simon Westlund till Borås hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!