Finländare klar för Kiruna -”Vill se var min gräns går”

Den finländske backen Valtteri Lemmetty är klar för Kiruna IF.

24-åringen är från Helsingborgs i Finland och spelade i sin moderklubb Jokerit upp till U18. När det var dags för seniordebut föll valet på Kiekko-Vantaa som spelar i Mestis i Finlands andraliga, året efter hoppade han ner till tredjeligan innan han återigen tog klivet upp till andraligan förra säsongen där han representerade LeKi.

– Jag har funderat under ett par år att jag vill spela i ett annat land och nu får jag den chansen. Jag vill se var min gräns går. Kiruna är ett bra alternativ för mig att utvecklas och spela i en högre serie i framtiden. Det blir en bra erfarenhet för mig som person också, säger Valtteri Lemmetty till Kirunas hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!