Forwarden förlänger med Hudiksvall -”Fanns Allsvenskt intresse”

Forwarden Martin Naenfeldt har förlängt sitt kontrakt med Hudiksvall och går därmed in på sin tredje raka säsong i laget. Förra säsongen gjorde den SHL-meriterade 22-åringen 29 poäng på 38 matcher, fördelade på 16 mål och 13 assists, vilket gav honom en andraplats i interna poängligan.

– Jag trivs väldigt bra här i Hudik och jag ser goda möjligheter att gå längre än senast. Jag känner att jag får en bra personlig utveckling här och organisationen blir också proffsigare och proffsigare för varje år som går och det finns mycket bra folk runt klubben. Det har dröjt lite med påskriften eftersom det funnits en del intresse från några allsvenska klubbar och även andra klubbar. Men när det drog ut på tiden så beslutade jag mig för att skriva på här vilket känns riktigt bra, säger Naenfeldt till Hudiksvalls hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!