Forwarden förlänger med KRIF

Forwarden Alexander Heiver har förlängt sitt kontrakt med Kallinge/Ronneby. 20-åringen, som även har meriter från SHL-spel med Karlskrona, kom till KRIF inför förra säsongen där han gjorde 13 poäng på 45 matcher.

– Det känns bra och spännande att få möjligheten att spela i KRIF-tröjan igen. Jag känner att för min egen utveckling så behöver jag fortsätta spela i Hockeyettan och då är det självklart att KRIF är det första valet. Förra säsongen var lärorik för mig, att komma in i seniorhockeyn och denna säsong tänker jag utveckla mitt spel vidare, säger Alexander Heiver till KRIF´s hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!