Forwarden lämnar Kiruna -”Det har satt sig psykologiskt”

Forwarden Kim Persson har valt att bryta sitt kontrakt med Kiruna IF.

22-åringen kom till Kiruna inför säsongen med två bra säsonger i Grästorp och Köping i ryggen vilket resulterat i höga förväntningar från både klubben, supportrars och från Kims sida själv. Efter 3 poäng på 8 matcher väljer han att lämna laget då han inte känner att han levt upp till förväntningarna och att inte kunna prestera som önskat har påverkat hans mående negativt.

– Jag har aldrig spelat under den pressen som jag har gjort i år. Både den pressen som yttre förväntningar skapar men framför allt den pressen som jag har lagt på mig själv. Jag har inte kunnat leva upp till förväntningarna. Innan har jag spelat helt utan förväntningar och då blivit en positiv överraskning. Här hoppade vi på att min utveckling skulle fortsätta men det funkade inte. Det har satt sig psykologiskt, säger Kim Persson till Kirunas hemsida.

Vilken som blir hans nya klubb är i nuläget inte klart.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!