Hallå där Fredrik Larsson! -”Behövde komma ifrån och tycka hockey var roligt igen”

 

Även fast vi är inne i juli och det bara är en månad kvar tills lagen går på is så finns det fortfarande ett helt gäng med okontrakterade spelare där ute. En av dessa är Bodenbacken Fredrik Larsson. 24-åringen värvades till Boden efter ett par riktigt bra säsonger i Sollefteå i Division 2, där han även var lagkapten. Men väl i Boden gick det inte som förväntat och Larsson tilldelades en helt annan roll än den han var van vid. Han fick väl inte riktigt en ärlig chans att slå sig in i laget och det hela slutade med att han blev utlånad och fick flytta hem till moderklubben Kramfors-Alliansen i Division 2 igen.

Hallå där Fredrik! Vi är inne i juli månad och sommaren är i full gång! Vad har du för dig i sommar?
– Jag gick precis på fyra veckors semester, så det blir att koppla av, träna och njuta av semestern!

Du hade ju några riktigt bra år bakom dig i Sollefteå när du valde Boden. Kan du berätta lite om den senaste säsongen gällande Boden-biten?
– Som du säger så hade jag bra år i Sollefteå där jag fick ut mitt spel. Jag fick en annan roll uppe i Boden och jag klarade väl inte av den uppgiften helt enkelt. Jag kände att jag tillslut behövde komma ifrån och tycka hockey var roligt igen, då kändes det rätt att flytta hem till Kramfors.

Hur snöpligt var det att flytta hela vägen upp till Boden för den korta perioden och sen dra hela flyttlasset hemåt igen?
– Jo det var helt klart snöpligt. Jag sa upp mig från ett kanonjobb här (som jag nu fått tillbaka) och fick hyra ut min lägenhet och så vidare, så det var ju inte så himla enkelt.

I Kramfors ser det ut som att du gjort ganska bra ifrån dig med 20 poäng på 11 matcher. Hur tycker du att det gick under utlåningen dit?
– Jag är faktiskt inte nöjd alls med avslutningen på säsongen heller trots alla poäng, kan rentav säga att det var en tung säsong.

Vad tänker du inför nästa säsong? Du är fortfarande klubblös. Ingen andra chans i Boden?
– Jag för diskussioner med några klubbar, men tanken är att jag ska plugga om jag nu kommer in via Mittuniversitetet i Sundsvall. Så jag kommer spela hockey i närområdet, så inget Boden nästa säsong, avlutar Fredrik.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!