Hanhals lånar från SHL-laget -”Att spela i Hanhals blir perfekt”

SHL-laget Frölunda lånar ut forwarden Jesper Emanuelsson till Hanhals.

20-åringen som ursprungligen är från Skövde har samlat på sig meriter från juniorlandslaget, 32 matcher i SHL och 14 matcher i Allsvenskan med Vita Hästen och Björklöven. Under förra säsongen var han utlånad till just Hanhals under 7 matcher och noterades då för 4 poäng.

– Det var en strulig säsong ifjol där jag åkte på skador vid ett par tillfällen som störde och ryckte sönder säsongen mycket. Även om jag i perioder fick spelet att stämma, var säsongen som helt ganska jobbig. Det gör att jag känner en oerhörd revanschlust och verkligen vill hitta tillbaka till mitt spel. Att spela i Hanhals blir perfekt för min del. Jag vill hitta tillbaka till mitt spel och att få göra det i den miljön som Hanhals Kings kan erbjuda känns kanon, säger Jesper Emanuelsson till Hanhals hemsida.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!