Hanhals värvar center från seriekollegan

Hanhals IF´s första nyförvärv är klart inför nästa säsong. Spelaren hämtar man från seriekollegan Tyringe SoSS och det är forwarden Emil Backman.

Backman var utlånad till just Hanhals 1 match säsongen 17/18 från Troja/Ljungbys J20. Den gångna säsongen spelade han 34 matcher i Hockeyettan för Tyringe där han noterades för 13 poäng, fördelade på 10 mål och 3 assists.

– Jag är väldigt glad att vi gjort klart med Emil till lagbygget 19/20. Det är en mycket spelskicklig center som jag ser stor potential i och kommer passa perfekt in i vår spelidé. Emil spelade en match hos oss säsongen 17/18 och vi har följt honom noga under senaste året då han spelat i Tyringe. Positivt också med spelare med anknytning till västkusten som väljer att ”flytta hem”. En bra start på vårt lagbygge, säger Hanhals tränare Niclas Högberg till klubbens hemsida.

För att följa Hanhals och alla andra klubbars lagbyggen i Hockeyettan inför 19/20 så kan ni klicka på denna länken, eller gå in på Silly season 19/20 uppe i vår meny.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!