Hanhalsbacken förlänger -”Var slutkörd mentalt”

Hanhalsbacken Anton Sandberg har valt att förlänga sitt kontrakt med klubben.

22-åringen, som har meriter från ett par SHL-matcher med Karlskrona, kom till Hanhals inför förra säsongen från Lone Star Brahmas i USA. Sin första säsong i Hanhals noterades han för 16 poäng på 39 matcher.

– Det har inte varit några tveksamheter på Hanhals Kings som klubb när jag skulle bestämma mig, utan mer att jag var ganska slut mentalt efter säsongen. Vi körde på tufft i Allettan och även i Playoffet så när säsongen var slut var jag tvungen att samla mig. Niclas (tränaren) och jag har haft en dialog under denna period och jag personligen tycker inte att det skulle vara rättvist, varken för mig eller mina lagkamrater att gå in i laget om man inte är 100% redo mentalt. I dagsläget är jag det och därför riktigt sugen på att dra igång igen, säger Anton Sandberg till Hanhals hemsida.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!