Inför årets sista matcher i Östra fortsättningsserienDen östra fortsättningsserien drog igång i lördags med matcher där alla lagen utom Hammarby spelade, men nu kliver även Bajen in i seriespelet.  Idag får vi se följande matcher. Strömsbro står över denna rundan.

Hammarby – Wings

Hammarby får en tuff uppgift att ta sig an serieledande Wings redan i den första matchen. Ett Wings som kommer ifrån en seger i lördagens Upplands derby mot Enköping hemma. Dock så var inte nyförvärvet Felix Lööv spelklar till matchen mot ESK, mycket tyder på en debut mot Hammarby. Däremot så tror jag att gästerna drar det längsta stråt och vinner matchen.

Segeltorp – Hanviken

Har ”Torpet” vaknat till liv kan man ju börja fundera på efter deras seger mot Sollentuna borta med 5-0. Medans Strömsbro förlorade borta mot Hanviken med 2-5. Denna matchen tror jag att hemmalaget kommer att vara det starkaste och vinna. Dock så vill jag höja ett varningens finger för Hanviken som är ett lag som krigar över 60 minuter.

Enköping – Sollentuna

Båda dessa lagen förlorade sina inledande matcher. Däremot så tror jag att Enköping är det laget som kommer att vilja mest och är det som är starkast. Hemmalaget förlorade med udda målet mot Wings i Märsta medans Sollentuna förlorade stort hemma mot Segeltorp. Mitt tips är att hemmalaget vinner denna matchen.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!