Inför: Kalmar HC – Mörrums GoIS

Mörrum kommer från en stark hemmaseger senast där det blev hela 5-1 mot topplaget HC Dalen. Kalmar däremot kommer från en tung förlust i förlängning med 5-4 mot bottenlaget Halmstad HF. Kalmar har gått tungt senaste tiden och har bara mäktat med 4 av 15 möjliga poäng dem senaste 5 matcherna medan Mörrum har steppat upp och har tagit 8 av 15 möjliga poäng på dem 5 senaste matcherna.

Mötena mellan lagen emellan har blivit heta genom åren som dem har mötts. Lagen har spelat mot varandra 11 gångar, 12:e matchen ikväll och poängställningen inför kvällen är 21 till KHC och 12 till Mörrum.

Senaste matchen lagen emellan var något av ett bottennapp för KHC. KHC startade serien starkt och hade inför mötet med Mörrum plockat 10 av 15 poäng varav 7 poäng av 3 av lagen som ligger topp-5 för tillfället.

Viktigt för KHC är att få igång spelarna som skall producera poäng, Kim Runermark och Evan Allen. KHC måste även få ordning på försvarsspelet, förre misstag och bättre boxplay så skall 3 poäng mycket väl kunna stanna kvar på östkusten.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!