Inför omgång 13 i Östra serien

Tiden går fort då man har roligt sägs det och jag kan endast konstatera att så är fallet nu, det är redan dags för den trettonde omgången. Får vi se några skrällar i denna omgången?Hudiksvall – Vallentuna
Vallentuna åker upp till Hälsingland för att möta serieledande Hudiksvall. Sist dessa lagen möttes så stod Hudik som segrare med 5-0. Hudiksvall har tre raka segrar, varav den senaste mot Sollentuna med 3-4. Vallentuna ger och tar lite men lyckades bryta en förlustsvit på två matcher mot Segeltorp senast genom att vinna med 6-3. Jag skulle bli väldigt förvånad om hemmalaget skulle tappa denna matchen. Hudikseger är det enda som är vettigt här.

Daniels tips på Hudiksvall ger 1.41 gånger pengarna på Coolbet.

Segeltorp – Hammarby
Segeltorp tar emot jumbon Hammarby och det skiljer endast tre poäng mellan dessa lagen. Hur påverkar torpets tunga tapp laget? Att torpet tappade backen Thomass Zelie är förstås tungt, men de har såklart andra spelare som ska kunna täcka upp för honom. Det är annars två formsvaga lag som möts ikväll där Segeltorp har sex raka förluster och Hammarby har tre raka torskar, varav de två senaste av de större måtten. Här tror jag det kan gå till overtime, men att Segeltorp står som segrare.

Daniels tips på oavgjort ger 4.70 gånger pengarna på Coolbet.

Hanviken – Wings
Hanviken får besök utav Wings som går som tåget just nu. Senast så tog gästerna en mycket viktig trepoängare hemma mot Strömsbro vilket även Hanviken gjorde borta mot Enköping. Hanviken kan vara luriga men jag tror att de har en mycket tuff uppgift framför sig ikväll. Jag tror att Wings kommer att stå som vinnare i denna matchen.

Daniels tips på Wings ger 1.50 gånger pengarna på Coolbet.

Strömsbro – Sollentuna
Strömsbro tar sig an Sollentuna. Ett Sollentuna som var mycket nära att slå Hudiksvall senast, medans Strömsbro åkte hem ifrån Märsta med en förlust i bagaget. Strömsbro är annars inne i en ganska bra form medans det går betydligt tyngre för Sollentuna. Tror detta kan bli en jämn fight men att ”Rallarbo” står som segrare känns som det mest vettiga.

Daniels tips på Strömsbro ger 1.65 gånger pengarna på Coolbet.

Väsby – Enköping
Väsby får besök utav Enköping som något överraskande förlorade mot Hanviken senast, medans Väsby förlorade mot Visby/Roma. Väsby har annars en bra form frånsett ett x mot Vallentuna och den senaste förlusten medans Enköping har fyra förluster på de fem senaste matcherna. Det känns som att hemmalaget är det starkare laget här så´därför säger jag Väsbyseger.

Daniels tips på Väsby ger 1.40 gånger pengarna på Coolbet.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!