Inför omgång 15 av Östra serienÖstra seriens streckstrid är otroligt jämn. Det är fyra lag som gör upp om två platser till Allettan. Nu är det visserligen några omgångar kvar innan serien är färdigspelad. Matcherna i denna omgången då vad kan man förvänta sig utav dem?

 

Onsdagens matcher

Segeltorp – Väsby

Tufft motstånd för Segeltorp i denna matchen. Väsby är med och fightas i toppen medans ”Torpet” ligger i botten av tabellen. Denna matchen bör sluta med bortaseger, men hemmalaget kan överraska med deras fartfyllda spel. Dock tror jag Väsby är starkast och vinner denna matchen. Segeltorp förlorade senast med 9-3 mot Visby/Roma medans Väsby åkte på en ganska chockerande stor förlust mot Huddinge med 1-6.

Strömsbro – Hammarby

En tuff match väntar för Bajen då de på onsdagskvällen gästar Strömsbro i Gävle. Denna matchen ska bara Strömsbro vinna om de ska vara med i racet till Allettan, speciellt eftersom formen sviktat en del på slutet. I senaste matchen föll de med 2-4 mot Vallentuna medans Hammarby föll med 1-2 mot Hudiksvall.

Hanviken – Vallentuna

Hanviken tar emot Vallentuna som senast vände och vann hemma mot Strömsbro, medans Hanviken förlorade i overtime mot Sollentuna. Denna matchen tror jag att det kan bli en skräll  för att åka ner till Tyresö och ta poäng är inte det lättaste. Så jag tror på Hanvikenseger i denna match.

Wings – Sollentuna

Slaget om Norrort går vidare. Kommer Wings kunna vända sin negativa trend som de är inne i med 2 raka förluster? Kollar man till hur det har gått då Wings har spelat hemma efter uppehållet så kommer Sollentuna ha det svårt att ta poäng ute i Märsta. Wingsseger känns som det mest logiska.

Huddinge – Enköping

Huddinge har börjat komma igång nu på slutet och vann stort borta mot Väsby, medans Enköping nollade Wings hemma. Denna matchen skulle jag säga att Huddinge vinner då de har ett starkare lag än gästerna.

Fredags match spelas 23/11

Hudiksvall – Visby/Roma

Toppmöte uppe i Hudik stundar den 23/11. Denna matchen är svår att säga något om utgången på då det är 2 starka lag som möter varandra.. Men magkänslan säger mig att Hudiksvall har ett litet övertag och vinner tack vare hemmaplansfördelen.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!