Inför omgång 3 av Östra serien

Den tredje omgången utav den östra serien inleddes redan igår med matchen mellan Hammarby-Hudiksvall, som slutade med en borta seger med 2-4.

 

Idag spelas följande matcher:

Nyköping/Gripen-Visby/Roma

Gripen kör hockeyfest hemma mot Gotlands stolthet. Detta tror jag kommer att bli en jämn match, men Visby känns som det vassare laget utav dessa 2, ifall dem inte har en jobbig båtresa upp till fastlandet.

Huddinge-Hanviken

Denna matchen kommer att bli en tuff utmaning för Hanviken, Huddinge kommer stärkta av att ha vunnit senast under ordinarie matchtid, medans gästerna vann efter övertidsavgörande. Klar hemma fördel här skulle jag vilja säga.

Enköping-Vallentuna

Enköping hade islossning senast mot Visby och gick segrande ur den striden efter overtime. Vallentuna fick se sig besegrade uppe i Hudiksvall. Känns som om VBK är ute efter revansch och ESK vill fortsätta på den inslagna vägen. Tror detta kommer att bli en jämn match som kan gå till övertidsavgörande.

Trångsund-Väsby

Nykomligarna Trångsund tar sig an ett Väsby som inlett säsongen bra efter de förutsättningarna som dem har. Att vinna matcher på bortaplan är inte det lättaste framförallt inte när man inleder säsongen med 8 raka borta matcher. Bortalaget ska inte ha några större problem med ”Trånkan” som jag har svårt att se vinna denna matchen.

Sollentuna-Segeltorp

Ett möte som kan bli intressant, Sollentuna har ett sammansvetsat gäng där merparten spelade i klubben redan förra säsongen. Segeltorp har värvat ihop ett bra gäng där merparten av spelarna kommer ifrån Huddinge. Känns som en öppen match där inviduella misstag kan bli avgörande om vilket lag som står som segrare i slutändan.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!