Inför omgång 7 av Östra serien

 

Omgång 7 i Östra inleddes i söndags med match mellan Wings – Visby/Roma. En match som gästerna från Gotland vann med 2-1, som lika gärna hade kunnat gå till overtime då de var två jämnstarka lag som möttes.

 

Så till dagens matcher i serien, vad kan man förvänta sig utav dessa? Om vi kollar till dessa så ser det ut som följer:

Hanviken – Väsby

Väsby åker ner till Tyresö för match mot Hanviken. Ett Hanviken som har börjat ta poäng mot lag som huserar i toppen av tabellen, så gästerna ska absolut inte kliva in med inställningen att det blir en lätt match för dem för då är risken att hemmalaget tar poäng i denna matchen stor. Jag tror dock på att Väsby vinner denna matchen.

Daniels tips på Väsbyseger ger 1.25 gånger pengarna på Coolbet.

Strömsbro – Huddinge

Strömsbro får besök utav seriefavoriterna Huddinge. Ett Huddinge som inte alls övertygat i säsongsinledningen. Att åka upp till Gävle för match mot en hungrig nykomling tror jag kan bli en tuff uppgift även om gästerna är de starkaste laget på pappret. Jag skulle vilja säga bortaseger, men deras säsongsinledning gör att jag tror att de kommer få avgöras i sudden eller på straffar.

Daniels tips på X ger ett odds på 4.90 på Coolbet.

Hudiksvall – Segeltorp

Hudik gästas utav uppstickaren Segeltorp som är med i racet för att utmana om en Allettanplats. Dock så vet jag inte hur vidare Magnus Åkerlund kommer till spel idag eller inte då han åkte på en sträckning sist, men här så känner jag att de ska bara bli hemmaseger oavsett.

Daniels tips på Hudiksvallsseger ger 1.20 gånger pengarna på Coolbet.

Vallentuna – Enköping

Enköping har en tuff uppgift framför sig då de möter Vallentuna borta. Hemmalaget ligger som förväntat på Allettanplats medans gästerna är i nedre delen av tabellen. Här anser jag att hemmalaget är favoriter och bör vinna.

Daniels tips på Vallentunaseger ger 1.52 gånger pengarna på Coolbet.

Sollentuna – Hammarby

Sollentuna tar emot tabelljumbon Hammarby. Ett Bajen som inte alls gått som förväntat och som enligt deras tränare Tommy Latva haft ”mycket stolpe ut” vilket jag inte är beredd att hålla med om, utan deras spel är helt enkelt för dåligt och det är många spelare som måste höja sig både en och två nivåer för att de ska börja vinna. Hemmalaget är favoriter här och jag tror att gästernas kräftgång fortsätter så hemmaseger är det jag tror på.

Daniels tips på Sollentunaseger ger 1.50 gånger pengarna på Coolbet.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!