Inför omgång 9 i Östra

Idag drar den nionde omgången igång med följande matcher. Visby spelar som vanligt hemma på öjn på fredag.

Hudiksvall – Wings
Hudik får besök utav nykomlingen Wings som kommer stärkta utav en derbyseger mot Väsby senast då de vände 1-0 underläge till vinst med 4-7. Hudik har bara förlorat en match hittills, men har absolut inte varit så överlägsna som alla tror att de ska vara. Spelar Wings som de gjorde i andra perioden i söndags så kommer de mycket väl att göra det jobbigt för Hudiksvall. Jag tror att gästerna skräller och vinner denna matchen.

Daniels tips på Wings ger 5.65 gånger pengarna på Coolbet.Sollentuna – Segeltorp
Sollentuna får besök utav Segeltorp som kommer ifrån en sur torsk mot Strömsbro med 3-6 senast medans hemmalaget spelade borta mot Visby i fredags och åkte på en 3-0 förlust. Här är det lite svårt att säga något om utgången, men jag tror att Sollentuna har en liten fördel av att spela hemma så hemmaseger tror jag på.

Daniels tips på Sollentuna ger 1.87 gånger pengarna på Coolbet.

Vallentuna – Huddinge
Vallentuna har en svår uppgift framför sig ikväll då de får besök utav Huddinge. Inget utav laget har direkt imponerat på slutet men gästerna kommer från en välbehövlig seger senast medans hemmalaget har tre förluster i ryggen. Jag tror att Huddinge kan fortsätta sin vändning från sin kräftgång och att de tar en ny seger.

Daniels tips på Huddinge ger 1.50 gånger pengarna på Coolbet.

Väsby – Hammarby
Väsby får besök utav Hammarby som lyckades ta sin första seger i förra omgången mot Vallentuna medans Väsby åkte på en förlust mot sina lokalrivaler Wings. Ska Bajen fortsätta vinna eller ska hemmalaget studsa tillbaka direkt? Jag tror att det här kan bli en jämn match där hemmalaget kommer stå som segrare.

Daniels tips på Väsby ger 1.28 gånger pengarna på Coolbet.

Hanviken – Strömsbro
Hanviken får besök utav nykomlingarna Strömsbro. Det här kommer att bli en ordentlig utmaning för hemmalaget som får möta en hungrig nykomling. Hanviken har tre raka förluster och föll senast mot Huddinge med hela 8-2, medans Strömsbro har två raka segrar där de vände och vann mot Segeltorp senast med 3-6. Den här matchen ser jag bara en vinnare i och det är gästerna som åker hem med 3 poäng inkasserade.

Daniels tips på Strömsbro ger 1.65 gånger pengarna på Coolbet.

Fredags matchen i omgång 9

Visby – Enköping
Visby får besök utav Enköping på fredag. Båda lagen har haft spelledigt sen i fredags, vilka är de som har dragit mest nytta utav att ha varit matchledigt i en veckas tid? Visby har kommit in i en fin form med tre raka segrar medans Enköping mer spelar på ”varannan seger varannan torsk”. Jag tror att de blir en match med jämnt spel, men att hemmalaget vinner.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!