Intervju: Elliot Lorraine -”Vi behöver vara på tå för att vinna”Idag drar allvaret igång! Vi har i dagarna tryckt ut intervjuer med en spelare från varje lag inför första playoffen, och nu är stunden även kommen till de två lagen som kommer göra upp i finalen. Nu är det dags för Elliot Lorraine, som spelar för de dubbla seriesegrarna Väsby.

Väsby tar stora steg framåt varje säsong just nu. Ni har stått som seriesegrare i både grundserien och i Allettan. HUR bra är Väsby i år egentligen?!

– Vi har en grupp som jobbar stenhårt varje dag mot gemensamma mål och för varandra. Sen är vi väldigt tighta tack vare att vi fick behålla stora delar av laget från förra året.

Väsby har ett helt gäng spelare som imponerat i år. Vi har båda målvakterna Olofsson och Ryttar, Falk, Gozzi, Holmblad och Lorraine själv bara för att nämna ett par. Då finns det betydligt många fler man kan dra upp också.

– Vi har otroligt många skickliga spelare vilket ger oss en bra bredd i truppen. Hela laget är med och bidrar varje match och utöver att alla jobbar hårt så sitter många på en grym spets.

Varför anser du att Väsby är extra tuffa att möta och att så många lag har så svårt för er?

– Just för att vi har mer än ett par skickliga spelare och spelar hockey i ett högt tempo.

Nu ska ni spela final i Hockeyettan. Hur känns det?

– Det känns grymt roligt! Ska bli kul att kliva ut ikväll inför storpublik nere i Halmstad.

Väsby ställs nu mot överraskningarnas lag Halmstad som gjort en makalös säsong. Från bottentippade i grundserien till detta.

– Vinner man Allettan så är man ett bra lag oavsett vad experterna hade förutsett. Jag är övertygad om att det kommer bli tuffa matcher och att vi behöver vara på tå för att gå segrande ur denna finalserie.

Vad vet du om Halmstad sedan tidigare?

– Har inte stenkoll på Halmstad men hört att dom har en schysst arena.

Hur har laget laddat upp inför kvällens match?

– Vi har tränat på bra som vanligt och slipat på lite detaljer inför finalserien.

Avslutningsvis, vilka fyra lag tror du tar sig till kvalserien?

– Riktigt svår fråga! Men jag lägger pengarna på oss, Borlänge, Nybro och Huddinge.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!