Kallinge/Ronneby tar in norsk back på try out

Kallinge/Ronneby har skrivit ett try out-kontrakt med norske backen Håvard Steen.

23-åringen kommer från Norges huvudstad Oslo och har spelat 5 matcher för Norges U18-landslag. De två senaste säsongerna har han spelat för Kongsvinger och innan det tre säsonger i Lillehammers A-lag.

– I Kongsvinger Knights fick jag mycket speltid och utvecklade mycket av mina offensiva egenskaper. Jag har spelat en träningsmatch mot KRIF en gång tidigare och hört mycket positivt om KRIF. En klubb som utvecklar spelare och gör dem bättre. Jag är en spelande back som gillar att ha mycket puck. Jag hoppas kunna bidra offensivt men samtidigt vara en stabil back, säger Håvard Steen till KRIFs hemsida.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!