Kalmar snor värsta rivalerna Nybros poängspelare

Kalmar HC spänner musklerna och visar igen att de där kaxiga nykomlingarna är att räkna med. Nu är man inte längre nykomlingar, utan kan fortsätta resan de påbörjade i Hockeyettan under säsongen. Laget presenterade idag sitt första nyförvärv, och den spelaren hämtar de från inga mindre än – värsta rivalerna Nybro Vikings. Det är poängspelaren Johan Järlefelt som tackar för sig i Vikings efter två säsonger och som nu hoppar på Kalmars resa.

Järlefelt är en väldigt bra värvning i Hockeyettan där han gjort ordentligt med poäng varje säsong. Under sina tre säsonger i ettan har han noterats för 121 poäng, där 45 av dessa gjordes den gångna säsongen.

Kontraktet är skrivet på 2 år.

– Jag känner mig otroligt glad, taggad och förväntansfull att fortsätta min karriär i Kalmar HC. Det ska bli jäkligt roligt och inspirerande att vara med på den här resan KHC påbörjat och göra mitt yttersta för att hjälpa laget de två kommande säsongerna, säger Johan Järlefelt till Kalmars hemsida.

För att följa Kalmars och alla andra klubbars lagbyggen i Hockeyettan inför 19/20 så kan ni klicka på denna länken, eller gå in på Silly season 19/20 uppe i vår meny.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!