KRIF värvar från Huddinge -”Ska vara med och kriga om Allsvenskan”

Huddinge blir av med ännu en spelare. Den här gången är det Kallinge/Ronneby som kniper backen Eric Backman, som tidigare även spelat i bland annat Kristianstad och Västervik i Hockeyettan.

– Micke (Johansson, sportchef i KRIF) var på mig rätt mycket angående om att han såg mig som en viktigt pusselbit i lagbygget, så det kändes bra. Jag vet att klubben har höga målsättningar och satsar mot toppen. Vet att det är ett jäkla tryck i arenan när jag mött KRIF och att dem alltid varit med i toppen. Vi ska vara med och kriga om platser upp till allsvenskan. Jag hoppas kunna bidra och få ut allt av mitt spel och vara en viktig röst i omklädningsrummet, säger Backman till KRIF´s hemsida.

Sportchefen Micke Johansson säger:
– Trots sin unga ålder har Eric erfarenhet av fyra raka kvalserier mot hockeyallsvenskan. Det blir viktigt för oss, säger Johansson.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!