Kvällens träningsmatch 20/8 – Målrikt mellan Skövde och Hanhals

Det spelades en träningsmatch ikväll. Den var mellan Skövde IK och Hanhals IF och det blev en tuff och jämn match.

Trots att Hanhals hade tre powerplaylägen i första perioden så lyckades laget inte få in pucken och perioden slutade mållös. Det dröjde faktiskt enda till slutet av den andra perioden innan matchens första mål kom, och det var när Skövde satte 1-0 genom Jonas Nyman.

Om den första och den andra perioden var målsnåla så blev tredje perioden desto målrikare, där totalt sex mål (!) gjordes. Första målet kom när Hanhals kvitterade till 1-1 genom Henrik Persson i början av perioden. Fem minuter senare tog bortalaget även ledningen med 1-2 genom Adam Willig innan Oscar Niklasson kvitterade till 2-2 när det började närma sig slutet av perioden. Men även fast det bara var minuter kvar så skulle tre mål till hinna komma. Jonas Nyman gjorde sitt andra mål för kvällen när han gjorde 3-2 efter 17 minuter och med minuten kvar kom även 4-2 genom William Johansson.

Hanhals tänkte dock inte ge upp så enkelt och valde att ta ut målvakten i jakt på en vändning, och ett mål till lyckades man göra. Med 40 sekunder kvar gjorde Robin Carlsson 4-3, men Hanhals lyckades inte få in en fjärde puck på Skövdemålvakten Adam Schoultz den här matchen.

Skott: 26-20
Publik: 402

Skövde har nu en seger och en förlust under sin försäsong. Laget förlorade första matchen mot Grästorp med 3-5. Även Hanhals har en vinst och en förlust då laget segrade i sin första match mot Frölundas J20 med 3-4.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!