Lagkaptenen förlänger -”Var nära att gå in i väggen”

Hanhals har varit aktiva den senaste tiden, och näst på tur att bli klar är backen och lagkaptenen Johan Holmberg som förlänger sitt kontrakt.

Holmberg kom till Hanhals under pågående säsong 15/16 och har varit kvar sedan dess, vilket nu blir fem raka säsonger. De två senaste åren har han fått en större ledarroll och har fått axla rollen som lagkapten.

– Tycker laget ser bra ut på pappret och vi har potential att skapa något bra även detta året. Vi är en bra grupp som tränar just nu och ser fram emot att träffa resten i augusti. Målsättningen för säsongen är givetvis Allettan men också att vi kan ta oss längre i Play off, säger Johan Holmberg till Hanhals hemsida.

På hemsidan berättar han även om att han hade en tuff höst förra säsongen vilket gick ut över hans spel på isen.
– För egen del hade jag en sådär höst där jag läste lite för många kurser i skolan samtidigt, tillsammans med jobb och hockey. Hade inte så många lediga dagar som skulle behövts. Det var ganska nära att jag gick in i väggen och tror det påverkade mig ganska mycket på isen. Mitt spel blev dock bättre och kände verkligen att jag hade något på gång när skadan kom.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!