Lämnar Borlänge för moderklubben

Tuffe forwarden Jesper Bärgård flyttar hem igen. 25-åringen var förra säsongen utlånad från Almtuna till Nybro, där han spelade 22 matcher innan han flyttade hem till Enköping. I Enköping blev det 10 matcher och 8 poäng innan flyttlasset åkte till Dalarna och Borlänge han spelade 15 matcher och gjorde 7 poäng. Nu återvänder Jesper alltså hem till moderklubben Enköping igen.

– Jag har stora förväntningar på säsongen. Truppen är nästan klar och nyförvärven ser bra ut. Kul att många Enköpingskillar vänder hem till moderklubben igen. Hoppas även att publiken börjar hitta tillbaka till hallen som det var förr om åren, säger Jesper Bärgård till Enköpings hemsida.

Enköpings tränare Kimby kommenterar värvningen:
– Vi är såklart jätteglada att Jesper vill fortsätta vara med på den resa som påbörjats. Han blev en bra injektion i laget när han kom in i vintras och vi förväntar oss att han fortsätter att ta ett stort ansvar både på och utanför isen. Ska bli spännande och se om vi tillsammans kan bygga vidare och utveckla det spel han visade upp hos oss i vintras.

Foto: Enköpings hemsida

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!