Mörrum värvar från Karlskona -”Ung med hög potential”

Mörrums senaste nyförvärv heter Martin Fransson, och kommer från Karlskronas J20.

19-åringen som har Lenhovda IF som moderklubb har de senaste säsongerna spelat för Karlskronas och Tingsryds juniorer.

– Jag ser fram emot nästa säsong i Mörrum. För min egen del hoppas jag att jag kommer utvecklas och etablera mig inom seniorhockeyn. Jag vill också bidra mycket till laget, säger Fransson till Sydostran.

Jim Känno från Mörrums sportgrupp:
– Martin Fransson är en allroundback med bra storlek som vi förväntar oss att ha nytta av i alla delar av spelet. Fransson är som några av våra andra nya spelare, ung med hög potential. Vi vill ha spelare som vill framåt oavsett ålder eftersom vi är övertygade om att vi har en verksamhet som utvecklar individen.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!