Noterbart från fredagens matcherAllettan Södra:

Nybro vände och vann i den heta matchen mot Huddinge. Resultatmässigt förväntade vi oss det betydligt jämnare, men Nybro såg till att vinna med hela 5-2. Mest noterbart här är att Nybros målvakt Robin Johansson inte bara räddade 33 av 35 skott, han hade även assist på 4-1 målet.

Ryker Leer var på spelhumör ikväll och gjorde 3 mål och 1 assist när Visby/Roma besegrade Halmstad med 3-6.

Östra Vårserien:

Segeltorp har verkligen fått ett uppsving efter jul. Idag bortabesegrade laget Strömsbro med 2-5, som gått i motsatt riktning jämfört med Segeltorp den senaste tiden.

Hanviken var obesegrade efter jul, men mot Enköping tog det stopp. Bortalaget vann med 1-4 efter att Zebastian Bodini Schmitt gjort två av målen.

Robin Kokkonen och Sebastian Andersson är två av spelarna som bärgade 1-5 segern för Hammarby mot Sollentuna. Kokkonen gjorde 2 mål och 1 assist medans Andersson i målet stoppade 37 av 38 skott och fick en fin räddningsprocent på 97,37%.

Västra Vårserien:

Hugo Ollila såg till att sätta stopp för Nyköpings obesegrade svit i Vårserien. Ollila gjorde 2 av Lindens 3 mål när de vann med 2-3.

Övrigt resultat: Köping – Malung 1-5, Kumla – Forshaga 4-1

Södra Vårserien:

– Ajaj, det fortsätter gå tungt för Tyringe och ikväll föll laget med 3-4 mot Hanhals. Arvid Caderoth i Hanhals och Gabriel Altberg i Tyringe gjorde två mål vardera. Segeltorp ligger nu trea i tabellen, medans Strömsbro halkat ned till femteplatsen.

– Det blev ett ordentligt målkalas i matchen mellan Dalen och Borås. Totalt gjorde lagen hela 11 mål. Matchen vann tillslut Dalen med 6-5(!). Markus Näslund och Timmie Persson blev båda tvåmålsskyttar i Dalen och i Borås stod Henrik Eriksson för en 1+2 meny och Ludvig Jansson för 0+3. Något annat noterbart är att Borås inte hade en enda utvisning på hela matchen.

– Det blev som förväntat en målsnål och jämn match mellan Vimmerby och Kalmar där hemmalaget vann med 2-1. Vimmerbys nya spelare Kristoff Santos succé fortsätter och idag gjorde han två nya poäng i form av två assists.

Övrigt:
Spelare som gjort flest mål: Ryker Leer (Visby/Roma) gjorde 3 mål
Spelare som gjort flest poäng: Ryker Leer (Visby/Roma) gjorde 4 poäng
Målvakt med högst räddningsprocent: Jonatan Fornbrant (Kumla) och Sebastian Andersson (Hammarby) hade båda 97,37%
Spelare med matchstraff: Marcus Lindblom (Nyköping – Unsportsmanlike Conduct), Razmuz Waxin-Engback (Segeltorp – Checking to the head) och Christoffer Persson (Strömsbro – Checking to the head)
Högst publiksiffra: Nybro – Huddinge hade 1695 åskådare
Lägst publiksiffra: Kumla – Forshaga hade 142 åskådareDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!