Nybro värvar allsvensk center -”Fått ett bra intryck av klubben”

Nybro har gjort klart med centern Patrick Nilsson från Vita Hästen.

Nilsson har 162 allsvenska matcher på meritlistan med Vita Hästen, Tingsryd och BIK Karlskoga. Den senaste säsongen spelade han för Vita Hästen där han noterades för 7 poäng på 47 matcher, fördelade på 4 mål och 3 assists.

– Det känns bra och jag ser framemot att komma på plats för att dra igång säsongen och träffa alla i laget. Jag fick ett bra intryck när jag pratade med föreningen, både föreningsrepresentanter och spelare i laget. Jag tror och hoppas att jag kommer att trivas i Nybro och ta nästa steg i min utveckling, säger Patrick Nilsson till Nybros hemsida.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!