Fyra nyförvärv till Grums

Grums genomför lite ombygge även på spelarsidan inför kommande säsong. Fyra nyförvärv har hittills presenterats, varav en är på try out, och det är forwarden Philip Gustafsson som senast spelade för Hammarö.

Philip var med att spela upp Grums till ettan, men valde att stanna kvar i tvåan med Hammarö för att få mer speltid. Den 21-årige forwarden gjorde säkerligen ett klokt beslut. I Hammarö fick han en ledande roll och producerade 19+18=37 poäng på 31 matcher och han får nu försäsongens matcher att visa ledningen att han är redo för spel i Hockeyettan.

Ytterligare en ung forward hämtas från Färjestads J20 och det är Jesper Norbäck. Jesper stod för en bra säsong och producerade 14+13=27 poäng på 44 matcher. Han var även utlånad till Forshaga i ettan och stod där för en assist på fyra matcher. Har även deltagit i tv pucken för Värmland.

En tredje forward och ett mycket spännande nyförvärv, är den 23-årige Slovaken Simon Betak. Simon spelade senast i Munkfors och var där mycket bra. Stod för 12+21=33 poäng på 26 matcher i grundserien och i playoff och kvalserien till Hockeyettan för 4+9=13 poäng på 12 spelade matcher. – ”Simon är en stark spelare som har sina styrkor offensivt men är också en riktig lagspelare”, enligt Grums Facebookssida.

På backsidan tillkommer Martin Nilsson från Färjestads J20. Martin spelade redan i vintras 8 matcher i Grumströjan. I Färjestads J20 stod han för 6+6=12 poäng på 43 matcher. Martin är även en högerskytt som gillar att följa med i anfallen.

Enligt klubben förväntas ytterligare nyförvärv komma till framöver.

Dela inlägg:

Tony Lövgren

Ny skribent här på sidan. Älskar hockey och älskar att skriva. Är med här för att kunna utveckla mitt skrivande och förhoppningsvis ge läsarna något de kan läsa. Skriver i första hand om Värmlandslagen. Finns något intresant föreningarna vill ha ut så kontakta mig gärna på tony.lovgren@div1hockey.com Mvh Tony

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!