Nyköping värvar back från Allsvenskan

Nyköping stärker sin defensiv OCH sin offensiv. Det gör de med ingen mindre än Robin Axbom, som återvänder till klubben efter att ha inlett säsongen i Kristianstad i Allsvenskan. Tiden i KIK blev dock inte som han hoppats på.

Axbom har under karriären spelat flera säsonger i Nyköping, och gjorde det så sent som ifjol då han även noterades för 35 poäng på 39 matcher.

– Jag ser det här som det bästa alternativet för mig och min familj. Jag har ju tre barn som har varit kvar i Nyköping och då kändes det som ett väldigt naturligt val att bryta pendlingen när jag knappt fick spela alls, säger Axbom till sn.se.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!