Örebrospelare klar för Enköping -”Det var en no brainer att värva honom”

Enköping har värvat hem backen Wilmer Lindblad. 19-åringen har Enköpings SK som moderklubb och spelade i klubben fram tills 15/16 då han flyttade till Linköping för spel i LHC´s J18. Förra säsongen representerade han Örebros J20 i SuperElit där han spelade 52 matcher.

– Det känns grymt bra och spännande att komma hem till moderklubben. Jag har fått ett mycket bra intryck av tränarna Kimby och Jonsson och det känns som en trupp som hela tiden vill ta steg i rätt riktning och jag personligen känner att jag kommer kunna ta nästa steg i min utveckling, säger Wilmer Lindblad till Enköpings hemsida.

Tränare Robert Kimby om värvningen:
– Känns såklart jättebra att få hem ännu en ESK kille till vår redan nu ambitiösa grupp. När vi fick höra att Wilmer var intresserad av att komma hem var de en no brainer och de ska bli kul att se honom i tröjan igen. Vi får en väldigt seriös kille som lägger ner sin själ i hockeyn och besitter en fin skridskoåkning med och utan puck. Precis som alla unga spelare är det viktigt att man har tålamod och han kommer få den tid det behövs för att växa in i seniorkostymen.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!