Piteå spikar målvaktparet

Piteå har spikat sitt målvaktspar. Men det blir inga nya ansikten, de kör nämligen vidare på Joel Vännström och Albin Ström som varit målvaktspar tillsammans de senaste säsongerna.

22-årige Vännström siktade på Allsvenskt spel, men har nu förlängt med 2 nya år med Piteå. Förra säsongen spelade han 25 seriematcher med 91.4 i räddningsprocent och 13 kvalseriematcher till Allsvenskan med en total räddningsprocent på 92.2%.

– Det känns helt rätt att fortsätta med Piteå. Det är en varm och bra förening som vill framåt. Tränarna har gjort ett jättebra jobb med att få ihop gruppen och det känns som att vi kan vara med och utmana om att spela långt fram på vårkanten även kommande år, säger Joel till Piteås hemsida.

20-årige Ström spelade 12 seriematcher och hade 88.2 i räddningsprocent samt 3 kvalseriematcher till Allsvenskan där han fick 94.6%.

– Det känns jättebra att fortsätta i Piteå. På det stora hela är jag nöjd med min och lagets säsong och det ska bli spännande och kul att köra ett år till, säger Albin.

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!