Senaste dagarnas spelarövergångar

På grund av att sidan hamnat lite i andra hand de senaste dagarna så har vi inte hunnit med att uppdatera lite frekvent om de spelarövergångar som skett, därför kommer det en sammanfattning här:

Vimmerby har lånat in backen Wilmer Lindblad från Vita Hästen, som tidigare under säsongen varit utlånad till Enköping. Utlåningen gäller resten av säsongen.

Andreas Maier lämnar Nyköping, vart han tar vägen är fortfarande oklart. Under säsongen har han noterats för 19 poäng på 22 matcher.

Tyringe har värvat målvakten Nick Vilardo, som inte spelat hockey för någon klubb den här säsongen. Ifjol spelade han 4 matcher med Kalmar (92.1%).

Backen Axel Svensson och Petter Kjellin lämnar Hudiksvall för San Diego Sabers i USA.

Hanhals har plockat in meriterade och erfarne backen Mathias Porseland på ett tillsvidare-kontrakt. Porseland har spelat flera säsonger i bland annat KHL och SHL.

Örnsköldsvik har värvat forwarden Alfred Sjödin från Piteå där han den här säsongen spelat 20 matcher och noterats för 3 poäng.

Surahammar har värvat centern Alexander Lundström från Åker/Strängnäs i Division 2 där han i år gjort 17 poäng på 16 matcher.

 

Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!