Senaste nytt: Hockeyettan ställs in

På grund av den enorma smittspridningen av Coronaviruset Covid-19 så har de senaste dagarna lett till att säsongen ställts in på flera håll och att matcher och andra evenemang endast får ha 500 personer på plats eller spelas inför tomma läktare.

Idag kom nya direktiv – Hockeyettan sätts nu på paus från och med natten till söndagen och alla matcher ställs in. Playoff 3 hinner alltså spelas klart, men om kvalserierna upp och ned kommer spelas överhuvudtaget senare eller ställas in helt och hållet återstår att se.

Uppdatering: Klubbar går nu ut på sina sociala medier och säger att direktiven är ändrade igen – deras matcher som skulle spelas ikväll och imorgon lördag är nu också inställda, och gäller minst till 29 mars. I nuläget har inget lag i Playoffen gått ut med informationen, men det bör ju även gälla dessa lag.

Uppdatering 2: Vimmerby har nu meddelat att kvällens PO3-match mot Hudiksvall ställs in. Ingen info om övriga matcher än.

Uppdatering 3: Senaste nytt från Tranås är att de ska spela kvällens match mot Mariestad, då bör även Troja-Visby spelas. Det som i nuläget är ändrat och inställt från redan idag verkar alltså vara Hudiksvall – Vimmerby samt kvalserien till Hockeyettan.

Uppdatering 4: Information kommer nu om att Visby/Roma ska ha packat ihop sina grejer i bilarna och kommer nu åka hem till Gotland igen. Även matchen i Ljungby ska nu vara inställd.Dela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!