Södra: Veckans lag v.45Målvakt:

Scott Hector – Hanhals IF
Hector har räddat viktiga poäng till sitt lag under veckan genom att rädda otroligt många skott. Mot Halmstad föll laget på förlängning, men trots det hade han räddat 39 skott under matchen och Hanhals tog en viktig poäng. Mot Kalmar klev han fram rejält igen och räddade 40 av 42 skott (95,24%) när de knep samtliga tre poäng. Totalt under veckan har Scott räddat 79 skott och 4 poäng.

Backar:

Alexander Andersson – Halmstad HF
Södras poängbästa back under veckan, och inte har han gjort lite poäng heller. Andersson slog till med 2+3 meny och gjorde alltså hela 5 poäng. Hans poäng var extremt betydande i båda segrarna mot Hanhals och Kallinge/Ronneby.

Linus Olsson – Nybro IF
Olsson har förvisso endast spelat en match under veckan, men gjorde en väldigt bra sådan. Matchen vi snackar om är när Nybro gjorde ”monstervändningen” mot Tyringe när laget vände 0-2 till 3-2 inom loppet av två minuter. Där klev Olsson fram och gjorde två otroligt viktiga assist till reduceringen till 2-1 och till det avgörande målet 3-2 som Nybro tillslut vann matchen med.

Bubblare: Erik Lindström – Nybro IF

Forwards:

Victor Gagic – Halmstad HF
Wow Gagic säger vi! I veckan gjorde han hela 4 mål – och 1 assist. Under den makalösa vändningen mot KRIF borta så gjorde han två mål på två minuter (4-3 och 4-4), och i segern mot Hanhals var det han som kvitterade till 1-1 och avgjorde till 5-4 i sudden. Glöm heller inte Victors assist till 3-3 målet.

Viktor Lennartsson – Nybro IF
I samma vändning som vi skrivit om under lagkamraten Olssons motivering så spelade Lennartsson kanske den absolut största rollen. Viktor gjorde nämligen två av dessa tre mål. Först reducerade han till 2-1 och sedan kvitterade han till 2-2 – allt inom loppet av 58 sekunder(!) i slutminuterna av matchen. Viktor klev fram när det behövdes som mest och räddade poäng till sitt lag, då förtjänar man en plats i Veckans lag.

Ludvig Nilsson – Halmstad HF
Halmstaddominans den här veckan. Välförtjänt. Ludvig har under veckan levererat en 2+2 meny där han först kvitterade till 2-2 och assisterade till 4-4 i suddensegern mot Hanhals, för att sedan avsluta med att assistera till 2-1 reduceringen och skjuta in det avgörande målet till 5-7 (GWG) i vändningen mot KRIF.

Bubblare: Henrik Eriksson – Borås HC och Sebastian Åkesson – Halmstad HFDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!