Södra: Veckans lag v.46Målvakt:

Robin Johansson – Nybro IF
Johansson har gett tvivlarna svar på tal under hela grundserien och efter veckans två matcher får han en välförtjänt plats i Veckans lag. I Smålandsderbyt mot Vimmerby när Nybro vann med 5-1 räddade han 31 av 32 skott (96,88%) och i 1-3 segern mot Hanhals räddade han 29 av 30 skott (96,67%). Robin är glödhet!

Backar:

Dave Lindarv – Mörrums GoIS
Lindarv Lindarv Lindarv. Han fortsätter att leverera i Hockeyettan. I veckan gjorde han fyra nya poäng och spelade en viktig roll mot både Dalen och Troja/Ljungby.

Erik Lindström/Linus Olsson – Nybro IF
Vi vet. Vi fuskar lite här. Men hur särar man egentligen på Nybros första backpar Lindström och Olsson den här veckan? Båda har nästintill fläckfria insatser och båda har dessutom levererat tre assists vardera. Båda är förtjänta av den här platsen den här veckan och därför ger vi båda två platsen.

Bubblare: Jonatan Nielsen – IF Troja/Ljungby

Forwards:

Hampus Melén – Mörrums GoIS
Trots att Mörrum bara lyckats ta en poäng i veckan så har Melén stuckit ut rejält. Hans veckomeny slutade tillsist på 3 mål och 2 assists, där han bland annat gjorde 3-6 och 5-6 målen i vad som höll på att bli en supervändning mot Troja/Ljungby och även kvitteringsmålet till 1-1 i poängmatchen mot Dalen. Hampus har producerat väldigt bra i ett lag som inte riktigt gott som förväntat.

Ludwig Wisten – Kallinge/Ronneby IF
Wistén slog även han till med en 3+2 meny. När hans lag föll med 3-2 mot Kalmar så var han inblandad i båda målen och i segern mot Borås (4-1) var han inblandad i tre av de fyra målen. Under matchen utökade han bl a KRIF´s ledning till 3-1 i boxplay och passade fram till 1-1. Under veckan har Ludwig varit en oerhört framträdande spelare i Kallinge/Ronneby.

Mattias Åkesson – IF Troja/Ljungby
Inte heller Åkesson ville vara sämre än de två ovanstående spelarna och gjorde även han 3 mål och 2 assists. Troja har kanske inte riktigt imponerat under veckan även om laget tagit fullpott. Åkesson är en av Hockeyettans bästa poängspelare och i segern mot Mörrum (5-6) gjorde han 2 mål och 1 assist och i matchen mot Halmstad gjorde han bl a 2-1 målet.

Bubblare: Oscar Öhman – IF Troja/Ljungby, Hampus Olsson – IF Troja/LjungbyDela inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

error

Gillar du Div1hockey? Följ oss på våra sociala medier så får du senaste nytt direkt!